Zakelijk vervoer


Bij Taxi-TCO is het ook mogelijk om op rekening te rijden. Dit is voor u als bedrijf een extra service naar uw klanten en/of uw relaties. Het is daarnaast ook erg handig en overzichtelijk. U ontvangt van ons een duidelijke factuur waarin alle gereden ritten worden gespecificeerd op datum, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

image zakelijk vervoer

Wij brengen uw relaties van bijvoorbeeld het station, hotel of een van de transferia naar uw bedrijf of andersom natuurlijk. Wij kunnen zorg dragen voor een soort privé buslijn die op uw gewenste tijden voor een vooraf besproken bedrag uw relaties vervoert.


Zakelijk Airport vervoer

Wilt u direct vanuit de vergadering naar uw vliegtuig? Geen zorgen want de taxi staat al op u te wachten. Onderweg vanuit de taxi nog even wat telefoontjes zodat alles goed geregeld is? Of even ontspannen met heerlijke (klassieke) muziek, een krantje of een goed gesprek met uw chauffeur? Zakelijk vervoer van Taxi-TCO zorgt voor naadloos en persoonlijk vervoer, daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken!

zakelijk airport vervoer schiphol

In het geval u zelf niet in staat bent om uw gasten op het vliegveld op te vangen is ook in dit geval Taxi-TCO de ideale partner. Taxi-TCO zorgt voor de begeleiding van uw gasten vanaf het vliegveld tot aan het adres van bestemming. De chauffeurs spreken Engels en Duits, waardoor het ook uw buitenlandse gasten aan niets hoeft te ontbreken en ook zij op een flexibele en comfortabele manier kunnen reizen. Indien gewenst kan de chauffeur ook een buitenlandse krant regelen.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Taxiritten zijn zakelijk volledig aftrekbaar!

Wilt u een taxi bestellen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Taxi-TCO op telefoonnummer:

0412-484415

taxicentraleoss@gmail.com


Betalen met pin/creditcard? Meld dit a.u.b. bij uw reservering! 

Taxi TCO nu ook op Q-music!